Apartment flat in Markuciai

In this project, Inblum has completely remodelled the upper apartment in a two-apartment private house in Vilnius.

The architects shaped the new sloped roof of the house that provided the interior with stunning space and exposed roof structure.

 
In the living area, a multifunctional shelving unit was designed. It keeps all necessary household equipment (kitchen, fireplace, TV, storage) in one object thus adding more room to this compact space.

 
Concrete has been extensively used for various purposes. The refractory concrete fireplace has been individually designed for this project. The kitchen unit has a distinct concrete worktop, with the front panels forming a perfect match owing to special materials used. 


Project type: Interior
Status: Built
Area: 100 m² 

Year: 2014

Location: Vilnius, Lithuania
Team: Dmitrij Kudin, Laura Malcaitė, 

Photographs: Darius Petrulaitis